Batman’da Türk Ticaret Kanunu Paneli Ilgi Gördü

Batman'da Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) tarafından...

Batman'da Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) tarafından düzenlenen Yeni Türk Ticaret Kanunu konulu panel ilgi gördü.

Batman Yeni Kültür Merkezi'ndeki panele Prof. Dr. Veysi Seviğ konuşmacı olarak katıldı. Panele Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, TÜMSİAD ve MÜSİAD başkanları çok sayıda kurum temsilcisi de katıldı. Yaklaşık 200 kişinin takip ettiği panelde bankacı, avukat, mali müşavirler ve iş adamları çoğunluğu oluşturdu.

Reklam
Reklam

Yeni Ticaret Kanunu ve yeni Çek Kanunu'nun getirdiği önemli değişikliklerin anlatıldığı panelde, mali müşavirlerin, iş adamlarının dikkat etmeleri gereken hususların üzerinde duruldu.

Paneli organize eden ve aynı zamanda modöretorlüğünü de yürüten ABİGEM Direktörü Harun İpekyüz, aldığı bilgilere göre sadece Batman’da Çek Kanunu'nu bilmemekten kaynaklanan hatalar yüzünden açılmış yüzlerce soruşturma olduğunu belirtti.

Panel, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli ve BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu’nun, Prof. Dr. Veysi Seviğ’e plaket vermesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: