Batman'da Vergi Haftası Kutlaması

Vergi Haftası Batman'da da törenle kutlandı.

Vergi Haftası Batman'da da törenle kutlandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Defterdar Hasan Koca başkanlığındaki kurum çalışanlarından oluşan heyet, 24. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Heyet, saygı duruşunun ardından Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Koca, ziyarette Vali Arslan'a, kurum olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nca hazırlanan vergi verme ve fiş almayı teşvik eden afiş ve duyuruları şehrin işlek noktalarına astıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vergi ödemenin toplumun kalkınması ve ekonominin büyümesindeki öneminin, tüm kesimlere benimsetilmesi gerektiğini bildiren Vali Arslan, daha sonra heyetle fotoğraf çektirdi.

Muahbir: Yılmaz Ekinci / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: