Batman'da "yılın Doktoru" Seçildi

Batman'da Abdullah Haluk Çetin'in yılın doktoru seçildiği bildirildi.

Batman'da Abdullah Haluk Çetin'in yılın doktoru seçildiği bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yaklaşık 2 yıl önce Samanyolu Aile Sağlığı Merkezi'nde tek hekim olarak görev yapan Abdullah Haluk Çetin'in, bağlı köyleri dolaşarak hasta muayenesi yaptığı ve çocukları aşıladığı belirtilerek, şunlara yer verildi:

"Samanyolu ve Yeniçağlar ilköğretim okullarında seviye belirleme sınavına giren öğrencilere motivasyon amacıyla en yüksek puanı alacak öğrenciye verilmek üzere bisiklet hediye eden Çetin, yıllık izinlerinde dünyanın farklı coğrafyalarındaki özellikle de Afrika'da sağlık hizmetine ulaşamayan fakir halklara gönüllü sağlık hizmeti verdi. Yaptığı bu hizmetlerden ötürü Batman'da 'yılın doktoru' seçildi.

Reklam
Reklam

Çetin, yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edildikten sonra aynı gün düzenlenecek törende Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan ödülünü alacak."

Muhabir: Yılmaz Ekinci / Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: