Batman'daki çatışma anı görüntüleri

Batman'da 26 Eylül Pazartesi akşamı teröristlerin sivil vatandaşlar ve polise saldırısı, çevredeki kameralar tarafından tespit...

Batman'da 26 Eylül Pazartesi akşamı teröristlerin sivil vatandaşlar ve polise saldırısı, çevredeki kameralar tarafından tespit edildi. Emniyet tarafından dağıtılan görüntülerde çatışma anı görülüyor.
72 EA 916 plakalı beyaz Hyundai marka aracı gasp eden teröristler, saldırı için harekete geçti. Ancak araçları gasp edilip, kendileri bağlanan araç sahiplerinin ihbarı üzerine polis ekipleri alarma geçti. Aldıkları ihbarı değerlendiren Batman Emniyet Müdürlüğü'nün tedbirlerine rağmen teröristler Yavuz Selim Mahallesi Aydınkonak Kavşağı'nda gördükleri polis ekiplerine ve kavşaktan geçmekte olan vatandaşlara uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırı esnasında yoldan araçlarıyla geçmekte olan 35 yaşındaki 8 aylık hamile Mizgin Doru ve 8 yaşındaki kızı Şeyma Doru hayatını kaybetti. 6 yaşındaki Sultan Doru ile baba Talat Doru yaralandı. Hamile anneden sezaryenle alınan bebek de 1 gün sonra hayatını kaybetti. Çatışmada ağır yaralanan Komiser Adem İlkkılıç da kurtarılamayarak şehit düştü.
Emniyet güçleri tarafından öldürülerek etkisiz hale getirilen teröristlerin üstünden ise 12 el bombası, uzun namlulu silahlar ve çok sayıda dolu şarjör ele geçirildi.
Batman Emniyeti tarafından dağıtılan görüntülerde beyaz aracın gelişi ve ertesindeki çatışma anı görülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz