Batman'daki Patlamaya TSO'dan Kınama

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), önceki gün kent merkezinde yol kenarına yerleştirilen bombanın patlatılması olayını kınadı.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), önceki gün kent merkezinde yol kenarına yerleştirilen bombanın patlatılması olayını kınadı.

TSO'dan yapılan açıklamada, Gültepe mahallesinde Demiryolu köyü yakınlarında güvenlik mensuplarını taşıyan araca yönelik yapılan bombalı saldırının üzücü olduğu bildirildi.

Bombalı saldırının Kürt sorunun demokratik yöntemlerle çözümüne yönelik bir sürece denk gelmesinin düşündürücü olduğu kaydedilen açıklamada şöyle denildi:

"Her zaman şiddete karşı tepkimiz devam edecektir. Sorunların şiddet kullanarak çözümlenemeyeceği 30 yıldır devam eden çatışma ortamından da anlaşılmaktadır. Toplumsal barışın sağlanması adına özelikle bu süreçte barışa katkı sunacak adımlar atılması gerektiğine inanıyoruz. Saldırıdan dolayı tüm emniyet teşkilatına geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Yılmaz Ekinci / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz