Batman'daki saldırı anı kamerada

Batman Emniyet Müdürlüğü, polis aracına yapılan saldırının görüntülerini yayınladı.

Batman Emniyet Müdürlüğü, bir polisin şehit olduğu ve üç sivilin öldüğü olayla ilgili görüntüleri yayınladı.

Görüntülerde polis aracına yapılan saldırı anı yer alıyor. Polis ayrıca saldırının animasyonunu da yayınladı.

Batman’da komiser yardımcısı Adem İlkılıç’ın şehit olduğu, Mizgin Doğru, 3 yaşındaki kızı Sultan ve annesinin karnından alınan 7.5 aylık bebeğin yaşamını yitirdiği, baba ve diğer kızının yaralandığı terör saldırısının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Çıkan çatışma sırasında yaşanan dehşet anlarının bir petrol istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, teröristler, gasp ettikleri otomobille hızla olay yerine yaklaşıp polis aracına ateş açıyor. Polislerin de karşılık vermesi üzerine, teröristlerin içinde bulunduğu otomobil, ani bir manevra yapıp otomatik silahlarla çevreye ateş açarak hızla olay yerinden kaçmaya çalışıyor.

Reklam
Reklam

[Batman'daki saldırı anı kamerada](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Batman'daki saldırı anı kamerada") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video") Batman'da PKK'lı teröristler gasp ettikleri otomobille, devriye görevi yapan polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açmış, kurşunlar bu sırada 6 kişilik 'Doğru' ailesinin bulunduğu otomobile isabet etmişti. Otomobilde bulunan 8 aylık hamile 32 yaşındaki anne Mizgin Doğru ile 3 yaşındaki kızı Sultan hayatını kaybederken, baba ile bir kızı ve komiser yardımcısı Adem ilkılıç yaralanmıştı. Ölen annenin bebeği, kaldırıldığı Özel Batman Dünya Hastanesi'nde sezaryen ile alınıp, kuvöze konulmuş, ancak tüm müdahalelere karşın kurtarılamamıştı. Ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen komiser yardımcısı Adem İlkılıç da tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere karşın şehit olmuştu.