Batso Elektrik Sıkıntısına Tepki Gösterdi

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), Batman ve çevre illerde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle açıklamada...

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), Batman ve çevre illerde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle açıklamada bulundu.

BATSO tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bölgemizin sanayileşmede ve kalkınmada geri kalmış iller arasında yer aldığı ve bölgeler arası kalkınma ile ilgili farkı gidermek için devletin teşvik paketlerini açıklayıp uygulamaya konuldu. Ancak bölgede alt yapı sorunu olduğundan, uygulamaya konulan teşvik paketleri çözümleyici olmamakta ve sorun devam etmektedir. Devletin kalkınmış olan bölgelere cumhuriyetin kuruluşu ile beraber yüzde 100 hibe ve destekler verildi. Bölgemiz ise 21. yüzyılda halen altyapı sorunu ile cebelleşiyor. Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu elektrik sorununu ve çözüm önerilerini yaklaşık 8 ay önce Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Vali Ahmet Turhan yazılı ve sözlü olarak ilettik. Yetkililerden bu konuya çözüm bulmalarını bekliyoruz" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: