BATSO Stratejik Plan Yürütme Kurulu üyeleri, yerel basının sorunlarını tartıştı

Batman Ticaret ve Sanayi Odası(BATSO) Stratejik Plan Yürütme Kurulu üyeleri, sektör toplantıları kapsamında basın mensuplarıyla...

Batman Ticaret ve Sanayi Odası(BATSO) Stratejik Plan Yürütme Kurulu üyeleri, sektör toplantıları kapsamında basın mensuplarıyla buluştu. Toplantıda, yerel medyanın desteklenmesi, hibe ve geriye dönük kredilerde yardımcı olunması konuları ele alındı.

Toplantının açılış konuşması yapan BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, bölgenin en dinamik basını olan Batman basınını çok önemsediklerini belirtti.

Batman KOSGEB Müdürü Gökhan Doğan ise yerel basına verilen teşvik ve hibeler konusunda bilgiler aktardı. Teşvikteki sıfır makine şartına ilişkin bir soruya cevap veren Doğan, teşvikte makine yaşı sorununun Basın İlan Kurumu ile görüşülerek çözülmesi gerektiğini kaydetti. Ayrıca talep olması halinde basın mensuplarını yurt dışı fuar veye gezilerine götürebileceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz