Battalgazi Kaymakamı Karabulut, Akçadağ'daki Tesisleri Gezdi

 Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut ve beraberindeki bir grup çiftçi, Akçadağ ilçesinde hibe destek programı kapsamında yapılan tesislerde incelemelerde bulundu.

Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut ve beraberindeki bir grup çiftçi, Akçadağ ilçesinde hibe destek programı kapsamında yapılan tesislerde incelemelerde bulundu. Karabulut ve beraberindeki çiftçiler, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından sağlanan desteklerle yapılan süt inekçiliği tesisini ve etlik tavuk işletmesini gezdi. Kaymakam Karabulut, üreticilerle yaptıkları bilgilendirme toplantısında, projelerin nasıl hazırlanacağı konusunda bilgiler verildiğini belirterek, projelerin kabulünden sonra ise çiftçilere nasıl tesislere kavuşacaklarını yerinde göstermek için bu geziyi düzenlediklerini söyledi. Üreticilerin değişen piyasa koşullarına uyum sağlayabilmeleri için daha modern ortamlarda, kaliteli ve yüksek üretim elde etmeleri gerektiğini belirten Karabulut, gerek Avrupa Birliği'nin gerekse devletin sağladığı desteklerden faydalanan üreticilerin, küçük aile işletmeciliğinden modern tesislere geçeceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: