Batuhan: Trabzonspor’a Oynamaya Ve Başarılı Olmaya Geldim

Trabzonspor’un yeni transferi Batuhan Karadeniz, Trabzonspor’a oynamaya ve başarılı olmaya geldiğini söyledi. Yeni takımıyla Isparta...

Trabzonspor’un yeni transferi Batuhan Karadeniz, Trabzonspor’a oynamaya ve başarılı olmaya geldiğini söyledi.

Yeni takımıyla Isparta Davraz’da kampta bulunan genç futbolcu, kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, Trabzonspor’da çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu vurgulayarak, “Camianın büyüklüğüne kimsenin söyleyebilecek bir şeyi yok. Çok büyük bir camia. İyi futbolcular var. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Yanlış bir karar vermediğimi gördüm. Sevinçliyim, çalışıyoruz. Daha iyi olacağız. Karakterimizin yanına daha iyi bir performans etkileyip, sahada daha iyi bir Trabzonspor yaratmaya çalışacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Taraftarlarla iyi anlaşacaklarına inandığını dile getiren golcü futbolcu, şöyle konuştu: “Her zaman her takım kazanmak istiyor. Oynadığım takımlarda da her zaman kazanmak istemiştik. Trabzonspor’un büyük taraftarına gereken değeri önce biz vereceğiz, daha sonra da onlar bize gereken değeri verecektir. Biz sahada onların istediğini yaptıktan sonra saha dışında her hangi bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.”

Trabzonspor’un kendisi için son şans gibi gösterilmesiyle ilgili olarak da konuşan Batuhan, “Yedi sekiz yıldan beri Süper Lig’de oynuyorum. Her gittiği takım için son şansı dediler. Bakacağız göreceğiz. Ben Trabzon’a oynamaya ve başarılı olmaya geldim. Trabzonspor için savaşmaya geldim. Elimden gelen her şeyi yapacağım sahada.” ifadelerini kullandı.

Sözleşmeye okumadan imza attığını belirten Butahan, “Tamamen Ünal hoca ve başkanımızla alakalı bir sözleşme. Ben sözleşmeyi imzalarken okumadım bile, sadece imzaladım. Her hangi maddi manevi pazarlık olmamıştır. Ünal hoca ile geldik, el sıkıştık. Oynadığım hiçbir kulüpte para pazarlığı yapmadım. Özellikle de Trabzon benim memleketim. Memleketim olduğu için de para konusu hiç gündeme gelmedi.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: