Batukan, Taraftarlardan Destek Istedi

Kayseri KASKİ Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında, yarın Rusya'nın Dinamo Moskova takımını konuk edecek.

Kayseri KASKİ Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında, yarın Rusya'nın Dinamo Moskova takımını konuk edecek.

KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, yaptığı açıklamada maç hazır olduklarını belirterek, "FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Türkiye'yi temsil eden takımımız, final ilk maçında Rusya'da 5 sayılık bir farkla kaybetse de Kayseri'ye umutla döndü. Kupanın sahibinin belli olacağı bu maçta, rakibimizi daha farklı bir skorla yenerek kupayı ülkemize kazandıran takım olmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Bu yıl final maçını izlemek için 10 bin seyirci beklediklerini açıklayan Batukan, "Bizi yalnız bırakamayacak sporseverlerimizle bu yıl seyirci rekorunu kırarak şampiyon olmayı arzu ediyoruz. Salona giremeyen seyircilerimiz için salon dışına dev ekran kurarak buradan izlemelerini sağlayacağız. Ayrıca TRT Spor kanalı da bu zorlu maçı naklen yayınlanacak" diye konuştu.

Batukan, maçın Kadir Has Spor Salonu'nda, 19.00'da başlayacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Mustafa Önal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: