Batum Başkonsolosu Arıkan, Rektör Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Engin Arıkan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz'ı ziyaret etti.

Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Engin Arıkan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz'ı ziyaret etti.

Başkonsolos Arıkan, beraberindeki Ticaret Ataşesi Volkan Berker ile birlikte Rektör Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde bulunmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Arıkan, Rektör Yılmaz'ın Gürcistan'daki üniversitelere yaptığı ziyaretler ve gerçekleştirdiği iş birliği anlaşmalarının her iki ülke arasındaki dostluk bağını daha da güçlendirmeye katkı sağladığını belirtti.

Reklam
Reklam

Rektör Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Gürcistan'daki üniversitelerle olan iş birliğine bugüne kadar sağladıkları katkıdan ötürü heyete teşekkür etti.

Ziyaret anısına Başkonsolos Arıkan, Yılmaz'a Batum Başkonsolosluğu şiltini hediye etti. Rektör Yılmaz ise, heyete üniversitenin şilti ile birlikte çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: