Batur Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Düzce Valiliği Mahalli İdareler Müdürü Sebahat Güven Batur’un eşi Erdoğan Batur'un cenazesi eski valileri...

Düzce Valiliği Mahalli İdareler Müdürü Sebahat Güven Batur’un eşi Erdoğan Batur'un cenazesi eski valileri bir araya getirdi.

Düzce'de çelik ev sektöründe yaptığı konutlarla adını duyuran 52 yaşındaki Erdoğan Batur, Pazar akşamı girdiği bunalım sonucu işyerinin bahçesindeki çardakta intihar ederek yaşamına son vermişti.

Düzce’nin sevilen işadamlarından biri olan Batur, bugün gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Öğlen namazına müteakip Cedidiye Camii'nde kılınan Cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedilen Batur için Eski Düzce Valilerinden Halil Nimetoğlu ve Cengiz Bulut da cenaze töreninde hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Ölümü ile ailesi başta olmak üzere sevenlerini ve dostlarını yasa boğan Batur'a son görev için, Vali Adnan Yılmaz, Vali Yardımcıları Muammer Aksoy, Miktat Alan, Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere kurum müdürleri ile çok sayıda yakını da törene katılarak Cenaze namazı kıldılar.

Batur’un eşi Sebahat Güven Batur da büyük bir metanetle ayakta durmaya çalışarak cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Erdoğan Batur, Cedidiye Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığına defnedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: