Baü Öğrencilerine Tübitak Destekleri Anlatıldı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iş birliğiyle araştırma destekleri...

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iş birliğiyle araştırma destekleri ve burs programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

AÜ'de düzenlenen programa TÜBİTAK Eğitim, Tanıtım ve Program Değerlendirme Müdürü Hüseyin Akova ile Uzman Miray Karakuzu katıldı. BAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Doğan açılışa katılarak bir konuşma yaptı. Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'ndaki toplantıların sabahki oturumunda ‘akademisyenlere yönelik burs ve destek programları’ hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Öğretim elemanlarının ilgi gösterdiği toplantı sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Doğan tarafından konuşmacılara çiçek takdim edildi.

Reklam
Reklam

Bilgilendirme toplantılarının öğleden sonra devam eden ikinci bölümünde de konuşmacılar tarafından ‘öğrencilere yönelik burs ve destek programları’ hakkında bilgiler paylaşıldı. Lisans ve lisansüstü öğrencilerin takip ettiği toplantı, öğrencilerin sorularının cevaplanması ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: