Bayan Akdağ, Karaman’ın tarihi yerlerini gezdi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Karaman'ın Ermenek ilçesinde ziyaret ve incelemelerini sürdürürken, eşi Fatma Şeyma Akdağ...

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Karaman'ın Ermenek ilçesinde ziyaret ve incelemelerini sürdürürken, eşi Fatma Şeyma Akdağ Karaman’ın tarihi yerlerini gezdi.

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere 2 günlüğüne Karaman’a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın eşi Fatma Şeyma Akdağ, Karaman’da tarihi yerleri gezdi. Karaman Valisi Süleyman Kahraman’ın eşi Muhsine Kahraman ile Karaman AK Parti Milletvekili Lütfi Elvan’ın eşi Zeliha Elvan ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu’nun eşlik etiği ziyaretlerde, Fatma Şeyma Akdağ ilk olarak Aktekke Camii'ni ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Mevlana Hazretleri'nin annesi Mümine Hatun ile yakınlarının kabirlerinin bulunduğu camide ilgillerden bilgi alan Akdağ, burada hem dua etti hem fotoğraf çektirdi. Mümine Hatun Kültür Sergisi’ndeki atölyelerde incelemelerde bulunan Akdağ, kadınlar tarafından yapılan resim, ebru, takı ve el işleri sergilerini gezdi. Bayan Akdağ, daha sonra sırasıyla Karaman Müzesi, Hatuniye Medresesi, Tartanzade Konağı ve Çeşmeli Kilise'yi gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz