Bayan Ayanoğlu, Kutlu Doğum Anısına 30 Bebeğe 30 Altın Taktı

Kutlu Doğum kutlamaları kapsamında, Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu’nun eşi Fahriye Ayanoğlu Kadın Doğum ve...

Kutlu Doğum kutlamaları kapsamında, Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu’nun eşi Fahriye Ayanoğlu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yeni doğan 30 bebeğe 30 çeyrek altın takdı.
Fahriye Ayanoğlu beraberinde TOGEM sorumlusu Dilay Özdener'le birlikte Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti. Bayan Ayanoğlu, Kutlu Doğum nedeniyle yeni doğan 30 bebeğe 30 çeyrek altın, kız bebeklere de altın küpe taktı.
Fahriye Ayanoğlu, iki yıl önce başlattıkları uygulamalara bu yıl da devam ettiklerini belirterek, “Allah’tan diliyoruz ki bu bebekler O’nun güzel ahlakıyla donanmış şekilde hayatına devam etsin. Allah ömürlerini açık etsin Bebeklerin öncelikle sağlıklı, kazasız belasız bir şekilde, ülkesine ve ailesine hayırlı birer evlat olmalarını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: