Bayan Basketbol Yıldız Takım Kampına Turgutlu'dan 3 Sporcu

Turgutlu Belediyespor Basketbol Takımı'ndan 3 oyuncu, Samsun'da yapılacak Yıldız B Milli Takım kampına davet edildiler.

Turgutlu Belediyespor Basketbol Takımı'ndan 3 oyuncu, Samsun'da yapılacak Yıldız B Milli Takım kampına davet edildiler.

Turgutlu Belediyespor oyuncuları Manolya Kurtulmuş, Özge Elidemir, Nur Nihan Dabakoğlu, 10 Ağustos Cuma günü milli takım kampına katılacaklar.

Sporcular 10 gün sürecek kampta iyi performans gösterirlerse 2013 yılında yıldız milli takımda oynama şansını yakalayacaklar. Ayrıca Turgutlu Belediyespor antrenörü ve şube sorumlusu Taylan Yerlikaya da milli takım kampında yardımcı çalıştırıcı olarak görev alacak.

Reklam
Reklam

Taylan Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Son yıllarda bayan basketbolunda Türkiye çapında başarılar kazanıyoruz. Çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık. Turgutlu'yu ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz, böyle bir organizasyonda yer almak gurur verici. Desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Serhat Orhan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: Erkan Şimşek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: