Bayan Çim Hokey Takımı'ndan Vali Özçimen'e Ziyaret

Portekiz'deki Kulüpler Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bayan Hokey Takımı, Vali İbrahim Özçimen'i ziyaret etti.

Portekiz'deki Kulüpler Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bayan Hokey Takımı, Vali İbrahim Özçimen'i ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Uçan, ziyarette yaptığı konuşmada, 22-24 Şubat tarihleri arasında Lizbon'da yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

Şampiyonada 8 takımın mücadele edeceğini ifade eden Uçan, "Sporcularımızın çoğu öğrencilerimizden oluşuyor. Geçen sene takım olarak Türkiye 2'ncisi olduk. Bu senede Türkiye birincisi olarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na katılmaya hak kazındık. Sporcularımız çalışmalarını ve antrenmanlarını üniversitede yapmaktalar. İyi bir şekilde Bolu'yu ve Türkiye'yi temsil edeceğimize inanıyoruz. Sizlere desteklerinizden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

-Vali Özçimen-

Vali Özçimen ise sporcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik ederek, "Sizlerin her zaman yanınızdayız ve arkanızdayız. Böyle pırıl pırıl gençleri görmek beni de çok mutlu ediyor. Spor aslında bizim sadece kaslarımızı geliştirmemeli. Ahlakımızı, ruh gücümüzü, gönül gücümüzü de geliştirmeli. Böyle olursa bir anlam ifade eder. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Her alanda olduğu gibi sporda da yükselen bir ülkeyiz" diyen Özçimen, şöyle konuştu:

"Sporda da her alanda başarılı olmak zorundayız. Turizmde ilimizin adını duyurmak istiyoruz. Sporda yapacağınız başarılar da İlimizin adını duyurmaya vesile olacaktır. Biz spor turizminde de iddialıyız. Sizlerin başarıları bizleri gururlandıracak, sevindirecek. Hepiniz çok gençsiniz ve önünüzde sporla uğraşacak çok uzun yıllarınız var. Sizler ay yıldızlı formalar ile ülkemizi yurt dışında temsil ediyorsunuz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize gönülden inanıyorum ve size başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Takım antrenörü Yasin Yükselen de "6-7 yıldan bu yana genç sporcularımızla ülkemizi temsil ediyoruz. Sporcularımızla yurt dışında ülkemizi temsil ederek iyi bir derece ile dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

Özçimen, sporculara ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: