Bayan Dinçel Yoğun Bakımdan Çıktı

Yaklaşık 10 gün önce geçirdiği beyin kanaması sonucu Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakımına kaldırılan Aydınspor...

Yaklaşık 10 gün önce geçirdiği beyin kanaması sonucu Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakımına kaldırılan Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel’in eşi Hülya Dinçel, yoğun bakımdan çıkarıldı.

Minik oğlu Alperen’in doğumundan 9 gün sonra beyin kanaması geçirerek siyah-beyazlı camiayı ve taraftarları üzen Hülya Dinçel, Turgutlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda bulunan bayan Dinçel, Ege Üniversitesi’nde özel bir odaya çıkarıldı. Bayan Dinçel’in normal odaya çıkarılması siyah-beyazlı camiayı sevince boğdu.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hulisi Akşit yaptığı açıklamada Hülya Dinçel’in sağlık durumunun iyiye gitmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Teknik direktör Selahaddin Dinçel’in en kısa sürede Kartepe kampında yer almak istediğini kendisine bildirdiğini ifade eden Akşit, “Kaptanın dümene geçmesi önemli bir unsur. Hülya Hanım’ın sağlık durumunu sürekli takip ettik. İnşallah kendisi daha da iyi olacaktır” diye konuştu.

Dinçel’in yarın Kartepe’ye giderek Aydınspor 1923’ün kampına katılması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: