Bayan Futbol Takımı U-17 Ligi'ne Hazırlanıyor

Malatya Bayanlar Futbol Takımı, U-17 Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.Kuruluş aşamasını tamamladıktan sonra alt yapısını oluşturan Malatya...

Malatya Bayanlar Futbol Takımı, U-17 Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.

Kuruluş aşamasını tamamladıktan sonra alt yapısını oluşturan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bayram sonrası belirlenecek olan U-17 Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanıyor. Yeşiltepe Stadı’nda Antrenör Cafer Aypan yönetiminde gerçekleştirilen hazırlıklar kapsamında, sporcular kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyor.

Hazırlıklarla ilgili bilgiler veren Malatya Bayanlar Futbol Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, sporcuların lisanslarını çıkarmak için MASKF’ye başvuracaklarını söyledi. Çelebi, bütün prosedürleri yerine getirdiklerini kaydederek, "Kulüp olarak kuruluşumuzla ilgili bütün çalışmalarımızı tamamladık. Bunun yanında alt yapımızı da oluşturduk. Sporcularımızın lisanslarını çıkarmak için MASKF’ye başvuru yapacağız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

U-17 Ligi hazırlıklarının çok iyi geçtiğine de değinen Çelebi, "İlk hedefimiz bayram sonrası U-17 Ligi'nde mücadele etmek. Bunun için sporcularımız hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: