Bayan futbol takımından Başbakana ziyaret

Türkiye Bayanlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Adana İdmanyurdu bayan futbol takımı, Başbakan Erdoğan'ı ziyaret...

Türkiye Bayanlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Adana İdmanyurdu bayan futbol takımı, Başbakan Erdoğan'ı ziyaret etti. Bayan futbolcular takımlarının forması ile armasını korumalar aracılığıyla Başbakan Erdoğan'a gönderdi.

Türkiye Bayanlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Adana İdmanyurdu, Çamlıca futbol takımı ile müsabaka yapmak için İstanbul'a geldi. Organizasyon kapsamında maç öncesi Üsküdar Kısıklı'da her iki bayan futbol takımı üyeleri de bir yemekte bir araya geldi. Adana İdmanyurdu oyuncusu bayan futbolcular yemeğin ardından Başbakan Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretine geldi. Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine gelen bayan futbolcular adına, takımın Genel Koordinatörü Tayfun Kaplan ile takım kaptanı, Başbakan Erdoğan'a iletilmek üzere topluca mektup yazdı. Mektubu, takım forması ve takım arması ile birlikte Başbakan Erdoğan'a iletilmesi isteğiyle Başbakanlık korumalarına teslim etti.

Reklam
Reklam

İstanbul'da Çamlıca bayan futbol takımı ile kadınlar süper liğinde maçları olduğunu belirten Tayfun Kaplan, "Maç sonrası tesadüfen bizi buraya bir restauranta yemeğe getirdiler. Sporcu kardeşlerimize de Başbakanımızın evi burada olduğunu söyleyince hepsi çok heyecanlandı. Hem Başbakanımızın bugün doğum günü hem de hastalığından dolayı da bir geçmiş olsun ziyaretinde bulunalım dedik. Ama yoğunluk malum. Başbakanımız, az önce de geldim ve durumu ilettim de Başbakanımız, teşekkür etti. Sporcu kızlarımız bize mektup yazsınlar sporcu kızlarımız dedi. Takım kaptanı olarak da takım futbolcu kızlarımız olarak da takımımızın formasını ve klüp armamazı ve mektubumuzu yazdık Başbakanımıza. Hem doğum gününü kutladık hem de geçmiş olsun dedik." ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz