Bayan Futbolcular, İl Müdürü Fındıklı’yı Ziyaret Etti

Elazığ’da yarı final müsabakalarında elde ettiği dereceyle Okullar Arası Yıldız Kızlar final müsabakalarına katılma hakkını...

Elazığ’da yarı final müsabakalarında elde ettiği dereceyle Okullar Arası Yıldız Kızlar final müsabakalarına katılma hakkını kazanan Ziya Gökalp Orta Okulu Bayan Futbol Takımı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti.

Bayan futbolcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, “Futbol, dünyanın en popüler spor dalı. Üzerinde büyük ekonomilerin cereyan ettiği, büyük reklamların yapıldığı bir branş. Olimpiyatlar ve dünya şampiyonaları kadar ses getiriyor. Futbol, gerek seyirci gerek kulüp gerek sporcu açısından yalnız erkeklere mahsus olma algısından son 10 yılda uzaklaştı. Bayanlarda futbolda ön plana çıkmaya başladı. Bu ilimize de yansıdı” dedi.

Reklam
Reklam

Ziya Gökalp Orta Okulu Bayan Futbol Takımına Kastamonu’da 5-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Okullar Arası Yıldız Kızlar final müsabakalarında başarılar dileyen Fındıklı, “Kızlarımız Türkiye’de 8 okul arasında yer alıyor. Ben kızlarımızın finallerde de ellerinden geleni yaparak, iyi bir derece elde edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Ziya Gökalp Orta Okulu Bayan Futbol Takımı Antrenörü Doğan Çelebi ise, bayan futbolunda okul olarak iyi bir potansiyele sahip olduklarını belirterek, “Kızlarımız, Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün altyapısını oluşturuyorlar. Bu anlamda sporcularımız hep bir arada oynamanın verdiği avantajla iyi dereceler elde ediyor. İnşallah Okullar Arası Yıldız Kızlar final müsabakalarında da Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Çelebi, elde edilen başarıda, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ile müdürlük personelinin büyük katkısı olduğunu da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: