Bayan Futbolculara Tatlı Dopingi

Türkiye Bayanlar 2. Lig 1. Grupta mücadele eden Yalova Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, ligin 2....

Türkiye Bayanlar 2. Lig 1. Grupta mücadele eden Yalova Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, ligin 2. haftasında Antalyaspor maçı öncesinde tatlı dopingi yaptı.

Yalova Amatör Saha 2’de yağmur altında yapılan son antrenmanın ardından Yalovalı bayan futbolcuları Triatlon İl Temsilcisi ve Yalova Gençlikspor Kulübü Genel Sekreteri Cantürk Yılmaz ziyaret ederek yanında getirdiği tatlıyı ikram etti. Yalovalı bayan futbolcular antrenör Uğur Akalp yönetiminde yaptığı antrenman sonrasında 10 Kasım Cumartesi günü karşılaşaca Antalya ekibi 1207 Antalyaspor maçının saatini beklemeye başladı.

Reklam
Reklam

Bayan futbolculara başarılar dileyen Yalova Triatlon İl Temsilcisi ve Yalova Gençlikspor Kulübü Genel Sekreteri Cantürk Yılmaz, "Ayaklarımız uğurlu gelir ve bayan futbolcularımız Antalya takımını mağlup eder. Kendilerine maç öncesi canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Hedeflerinin Yalovalı futbol severlere güzel futbol izletmek olduğunu belirten Yalova Gençlikspor Bayan Futbol Takımı antrenörü Uğur Akalp,” Rakibimiz grubun en iddialı takımı. Biz de son hazırlıklarımızı yaparak maç saatini beklemeye başladık. Bizim için önemli olan seyircimize güzel futbol izletmektir. Ancak bu maçtan puan çıkarırsak da bu bizler için çok güzel olur. 10 Kasım Cumartesi günü saat 11:00’da başlayacak mücadeleye tüm Yalova’yı davet ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: