Bayan Futbolculardan Belediye Başkanı Dede’ye Ziyaret

Muş'u Bayanlar Futbol 2. Ligi'nde başarıyla temsil eden Sosyal Destekleme Programı (SODES) destekli Kartal Spor...

Muş'u Bayanlar Futbol 2. Ligi'nde başarıyla temsil eden Sosyal Destekleme Programı (SODES) destekli Kartal Spor Kulübü, kendilerine destek veren Belediye Başkanı Necmettin Dede’yi makamında ziyaret ederek çiçek verdi.

Bayan futbolcularla birlikte Başkan Dede’yi makamında ziyaret eden Kartalspor bayan futbol Takımı Başkanı Hamdi Mutlu ve Haluk Bayrak, desteklerinden dolayı Dede’ye teşekkür etti.
Kendilerine destek verenleri asla unutmadıklarını vurgulayan Mutlu, “Biz nankör değiliz ve bize destek verenleri her zaman yad ederiz. Bize verilen desteklerle güzel mücadeleler veriyoruz. Bu başarılarda elbetteki bize destek verenlerin katkısı çok büyük.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gençlik yıllarında kendisinin de futbol oynadığını dile getiren Belediye Başkanı Necmettin Dede, geçirdiği sakatlık sonucu menüsküs ameliyatı olduğunu ve spordan uzak kaldığını kaydetti. Futbol izlerken her zaman içinin acıdığını ifade eden Dede şöyle konuştu: "Bundan dolayı pek fazla futbol karşılaşması izlemem. Çünkü her zaman gençliğim aklıma gelir ve içim acır. Ben de bu özlemimi başarılı kulüplere destek vererek gidermeye çalışıyorum."

Muş’ta kulüp sayısının çok olduğuna dikkat çeken Dede, "Bu kulüpler sürekli bizlerden destek bekliyorlar. Bizim de gücümüz bir yere kadar. Her hafta bir kulübün isteğiyle karşı karşıya kalıyoruz. Oysa bu kulüpler kendi branşlarında birleşmiş olsalar çok daha başarılı olabilirler. Şu anda kulüp sayımız fazla olduğu için hepsine yeteri oranda destek de veremiyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: