Bayan Gül, Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası'nı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Iğdır’da bulunan Hayrünnisa Gül, Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası’nı ziyaret...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Iğdır’da bulunan Hayrünnisa Gül, Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Yuvayı gezdikten sonra çocukların hazırladığı dans gösterisini izleyen Hayrünnisa Gül, ‘Umudun Rengi’ adlı engelli çocuk korosunu da beğeniyle dinledi.

Ağrı’daki programının ardından Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte Iğdır’a gelen Hayrünnisa Gül, Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Yuvaya gelişinde yetkililer tarafından karşılanan Gül, kendisine çiçek veren çocuklarla beraber yuvayı dolaştı. Yetkililerden yuva ve çalışmaları hakkında bilgi alan Hayrünnisa Gül, daha sonra çocukların kendisi için hazırladığı kültürel programı izledi. Program kapsamında bir kız öğrencinin keman dinletisi eşliğinde şarkı söyleyen çocuklar ve ‘Umudun Rengi’ isimli engelli orkestrası izleyenler tarafından büyük alkış alırken, Hayrünnisa Gül de çocukları tek tek tebrik etti. Onlarla bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Gül, çocuklara çeşitli hediyeler verdikten sonra yuvadan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: