Bayan Güreş Milli Takımı Niğde'de kampa girecek

Bayan Güreş Milli Takımları Teknik Direktörü İsmail Kosukoğlu bayan güreş milli takım kampı ve hedefleri...

Bayan Güreş Milli Takımları Teknik Direktörü İsmail Kosukoğlu bayan güreş milli takım kampı ve hedefleri hakkında bilgi verdi.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı'nın 2011 yılı faaliyet programı gereği Bayanlar Güreş hazırlık Kampı 6 – 21 Haziran 2011 tarihleri arasında teknik kadro ve 60 sporcu, Güreş Federasyonu bayanlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüsnü Oral, Antrenörler Süleyman Kenger ve Selahattin Karaman’ın katılımı ile Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde başlıyor.
Milli takımın hedeflerinin uluslararası turnuva, Avrupa ve dünya şampiyonalarına şimdiden hazırlık yapmak olduğu belirtilirken, bayan güreşçilerin eksikliklerinin giderilmesinin de önemine vurgu yapıldı. Sporcuların uluslararası deneyim kazanmaları için tecrübeli sporcularla birlikte çalışarak turnuva ve şampiyonalara hazır hale gelmeyi amaçladıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı Kosukoğlu, ''Bu kampta özellikle Demirkazık'ın temiz havasında, performansa dayalı, fizik kuvvet, kondisyon, mukavemet, dayanıklılık ve teknik taktik çalışmaları yaparak oksijen depolamak istiyoruz.'' dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ise bayan güreş milli takımına hazırlık kamp çalışmalarında başarılar diledi. Bu yıl milli takım kampları açısından yoğun bir faaliyet dönemi geçirebileceklerini belirten Kaplan, şöyle konuştu:
''Ayrıca milli takımlar sayesinde ilimizin ve tesislerimizin tanıtım ve reklamı yapılmaktadır bu açıdan bakıldığında milli takım kamplarının çok önemli olduğunu söylemeliyiz. Demirkazık kamp eğitim merkezinin ülkemizdeki en gözde kamp merkezlerinden biri olduğunu da belirtmeliyim. Böyle bir tesise sahip olduğumuz için çok mutluyum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz