Bayan Kuaförler Eğitime Alındı

Van Berberler ve Kuaförler Odası tarafından organize edilen seminerde, dünyaca ünlü Corci lakaplı kuaför Yavuz...

Van Berberler ve Kuaförler Odası tarafından organize edilen seminerde, dünyaca ünlü Corci lakaplı kuaför Yavuz Birsen, Vanlı kadın kuaförlere yönelik uygulamalı eğitim verdi.

Van Berberler ve Kuaförler Odası'nın bir kuaför salonunda düzenlediği etkinliğe çok sayıda Vanlı kuaför katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Vanlı bayan kuaförlerin müşterinin beklentilerine gereken cevabı vermeleri için bu tür etkinliği düzenlediklerini belirtti. Sektörlerinde eksik gördükleri alanlara sürekli eğildiklerini ve eğilmeye devam ettiklerini vurgulayan Koç, “Bu tür seminerler esnafımızın kendini daha iyi yerlere taşımasına büyük katkılar sunacaktır. Daha önce saç modelleriyle ilgili sizlere eğitimler verilmişti. Ama bugün ise dünyaca ünlü Corci lakaplı Yavuz Birsen gece ve gündüz makyajı üstüne sizleri bilgilendirecekler. Dört gün sürece olan bu eğitimlerimizde Corci hocamızdan en iyi şekilde faydalanacağınıza inanıyorum. Ayrıca sizlere eğitimler sonunda hocamız sayesinde 6 yılda alınamayan ve çok maliyetli olan sertifikalar verilecektir. Amacımız kuaförlerimizi bu konuda daha fazla bilgilendirmek, önlerinin açılmasını sağlamak ve kaliteyi yükseltmek. Bu amaçla dünyaca ünlü kuaför Corci’yi Van'a getirterek meslektaşlarımıza makyajlar hakkında uygulamalı seminer verecek. Birlik beraberliğimizi korumak, dostluğu pekiştirmek için de bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmanın ardından dünyaca ünlü kuaför Corci lakaplı Yavuz Birsen ise, bir bayan kuaför üzerinde kalıcı makyaj, porselen makyaj ve gece ile gündüz makyajları ile ilgili uygulamalı bilgiler sundu. Eğitimler, bayan kuaförlerin de akıllarına takılan soruları iletmeleri ile devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: