"Bayan Kuaförü" Kursuna Ilgi

Hanönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Acun, açtıkları "Bayan Kuaförü" kursuna vatandaşların ilgi gösterdiğimi bildirdi.

Hanönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Acun, açtıkları "Bayan Kuaförü" kursuna vatandaşların ilgi gösterdiğimi bildirdi. Acun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müdürlük bünyesinde çok sayıda kurs açtıklarını ve bu kurslara yoğun ilgi gösterildiğini en çok ta kuaförlük kursunun ilgi gördüğünü söyledi. Kursa özellikle bayanların başvurduğunu anlatan Acun, "Kuaförlük kursumuz 864 saat sürecek. Kursiyerlere saç boyama, fön ve saç kesimi konularında eğitim veriyoruz. Bu kursun yanında emlakçılık, taş baskı, bağlama, kepçe operatörlüğü gibi kurslarımızda var" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz