Bayan Polis Memurları Attıklarını Vurdu

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonel atış kursuna katılan polislerin Samsun’da gerçek mermi kullanarak gerçekleştirdikleri...

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonel atış kursuna katılan polislerin Samsun’da gerçek mermi kullanarak gerçekleştirdikleri tatbikatta hedefler tam 12’den vuruldu. Özellikle bayan polis memurlarının performansı büyük beğeni topladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden bay ve bayan polislerin katıldığı Operasyonel Atış Teknikleri ve Taktik Müdahale Temel Eğitim Kursu’na katılan ve başarı elde eden 11 polis memuru Samsun’da düzenlenen Operasyonel Atış Teknikleri Taktik Müdahale Eğitici yerleştirme Kursu’nu başarıyla tamamladı. Kurs sonunda düzenlenen tatbikatta kurs boyunca öğrendikleri atış tekniklerini gerçek mermiler kullanarak gösteren polis memurları hedefleri tam 12’den vurdu. Özellikle bayan polis memurları gösterdikleri üstün performans ile erkek meslektaşlarından farklarının olmadığını gösterdi.

Reklam
Reklam

Atış gösterisi, silahlı bir kişiye müdahale ve kapalı bir mekana girme tatbikatlarının ardından Vali Hüseyin Aksoy, hedef tahtalarını inceledi. Hedeflerin tam olarak vurulduğunu söyleyen Vali Hüseyin Aksoy, “Hedeflerin tamamı vurulmuş Sadece yakın hedefler değil, uzak hedeflerde isabet ettirilmiş. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Sadece kendi polis teşkilatımıza değil, başka ülkelerden gelen polislere de arkadaşlarımız bu eğitimi veriyorlar. Bu da Emniyet Teşkilatımız adına övünç duyulacak bir çalışma” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: