Bayan Raketler Zirveyi Zorluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Masa Tenisi takımı,ligde ikinci etap maçlarının ardından yedi galibiyet,bir yenilgiyle...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Masa Tenisi takımı,ligde ikinci etap maçlarının ardından yedi galibiyet,bir yenilgiyle üçüncü sırada yer aldı.

Geçtiğimiz yıl ligi dördüncü sırada tamamlayan, Türkiye kupasında ise ikinci olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor bayan masa tenisi takımı,ilk hafta İstanbul’da oynadığı dört karşılaşmayı da kazanmıştı. İkinci etap karşılaşmalarını Ankara’da oynayan mavi beyazlı bayan Masa tenisçiler, dört karşılaşmada üç galibiyet, bir yenilgi aldı.

Antrenör Zeki Bulut, nezaretinde Zayo Novikova, Yıldız Meral ve Neslihan Kavas üçlüsüyle mücadele eden mavi beyazlı bayan raketler,Tigemspor’u4-2,Batman Gençlikspor’u 4-0 ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 4-1’lik skorlarla yenerken,çekişmeli geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor’a ise 4-2 mağlup oldu.

Reklam
Reklam

Alınan bu sonuçların ardından Lider Fenerbahçe olurken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ikinci Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ise üçüncü sırada yer aldı.Oynadığı sekiz maçta yedi galibiyet alan mavi beyazlı bayan raketler,10-11 Kasım tarihleri arasında İzmir’de üçüncü etap maçlarına çıkacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: