Bayan Sosyal Evi Ile Gıda Bankası Açıldı

Bursa’nın Karacabey Belediyesi tarafından eski otopark altında oluşturulan ihtiyaç sahiplerine yönelik ‘Gıda Bankası’ ve ‘Bayan...

Bursa’nın Karacabey Belediyesi tarafından eski otopark altında oluşturulan ihtiyaç sahiplerine yönelik ‘Gıda Bankası’ ve ‘Bayan Sosyal Evi’ törenle hizmete açıldı.

Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven’in de katıldığı açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ergün Koç, Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan yıkımı için izin alamadıkları binayı değerlendirme adına bu projeleri hayata geçirdiklerini açıkladı. Hayırsever vatandaşlardan alacakları mal ve malzemeleri ihtiyaç sahiplerine her ay düzenli olarak ulaştırmayı düşündüklerini belirten Başkan Koç, “Gıda Bankası ile hayırseverlerden alacağımız ve ihtiyaç sahiplerine vereceğimiz bütün malzemeleri kayıt altında tutacağız. Kimden ne alıp kime verdiğimizi takip edeceğiz. Böylece yapacağımız yardımların hem gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını hem de sürekliliğini sağlamış olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ergün Koç, ayrıca Hükümet Konağı arkasındaki katlı otopark altında bulunan iş yerlerine kadınlara yönelik ‘Sosyal Ev’ yapacaklarını belirterek, “Hanımlar istedikleri zaman buraya gelerek hem sohbet edecekler, hem de sıcak ortamda televizyon izleyip çay ve kahvelerini yudumlama fırsatını bulacaklar.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Hikmet Yazıcı tarafından dua edilmesiyle açılış kurdeleleri kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: