Bayan Sporcudan Büyük Başarı

Slovakya'da düzenlenen Dünya Gençler Kickboks Şampiyonası'nda Seda Yıldırım, 60 kiloda Dünya Şampiyonu oldu.Slovakya'nın başkenti Bratislava'da...

Slovakya'da düzenlenen Dünya Gençler Kickboks Şampiyonası'nda Seda Yıldırım, 60 kiloda Dünya Şampiyonu oldu.

Slovakya'nın başkenti Bratislava'da 08-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Dünya Gençler Kickboks Şampiyonası'da Antalya ve Türk Milli Takımı’nı temsil eden Kepez ilçesi Demirpençe Spor Kulübü sporcusu Seda Yıldırım, ilk müsabakadan itibaren başarılı bir performans sergiledi.Yarı finalde Bosna-Harsek ve finalde de Rus sporcuya karşı üstünlük sergileyerek 60 kiloda Dünya Şampiyonluğunu elde ederek Türkiye'nin gururu oldu.

Reklam
Reklam

Milli Takımlar Antrenörü ve Antalya İl Temsilcisi Yasin Urlu, elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, iyi bir kamp dönenmi sonunda, Türk bayrağını göndere yükselttiklerini söyledi. Urlu, elde edilen başarıyı şehit ailelerine hediye ettiklerini söyledi.

Milli Takımlar Antrenörü ve Antalya İl Temsilcisi Yasin Urlu'nun görev aldığı A Milli Takım 5 altın, 7 gümüş ve 11 bronz ile 66 ülkeden 1750 sporcunun yarıştığı şampiyonada takım olarak dünya ikincisi oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: