Bayan Sporculardan Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Malatya Bayanlar Spor Kulübü üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’u ziyaret etti.Ziyarette konuşan İl...

Malatya Bayanlar Spor Kulübü üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, bayan sporculara mücadele edecekleri liglerde başarılar dileyerek, “Bayan futbol takımımızın sporcuları aynı zamanda bizim öğrencilerimiz. Öğrencilerimiz arasında böyle bir takımın oluşturulması bizleri oldukça sevindirdi. Bizde her zaman kendilerinin yanında olacağız ve destek vereceğiz” dedi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi ise, “Malatya’nın bir eksiği olan bayan futbol takımını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Bizlere desteklerini esirgemeyen ve bizimle yakından ilgilenen Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bulut’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: