Bayan Sürücü Genç Kıza Çarptı, Sinir Krizi Geçirdi

Sivas’ta yolun karşısına geçmek isteyen Üniversite öğrencisine, bir bayanın kullandığı otomobil çarptı. Kazada genç kız...

Sivas’ta yolun karşısına geçmek isteyen Üniversite öğrencisine, bir bayanın kullandığı otomobil çarptı. Kazada genç kız yaralanırken, bayan sürücü de sinir krizi geçirdi.

Alınan bilgilere göre, İstasyon Cadde’sinde otomobiliyle ilerleyen bir bayan sürücü, yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencisi genç kıza çarptı. Çevredeki vatandaşlar ve polis memurları, çarpmanın etkisiyle yere savrulan kızın bilincini açık tutmak için çaba sarf ettiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, genç kızı Numune Hastanesi’ne kaldırdılar.

Reklam
Reklam

Aracı kullanan bayan sürücü olay sonrası sinir krizi geçirirken, sağlık ekipleri bayan şoförü sakinleştirmek için yoğun çaba sarfetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: