Bayan Sürücü Takla Atan Otomobilden Burnu Kanamadan Çıktı

Başkent’te bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan otomobil orta refüje çarpıp takla attı. Otomobil sürücüsü...

Başkent’te bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan otomobil orta refüje çarpıp takla attı. Otomobil sürücüsü bayan, kazayı yara almadan atlattı.

Sabah saatlerinde gerçekleşen kaza, Çankaya Türkocağı Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, Tuba Aydın yönetimindeki 06 AT 7907 plakalı otomobil Kızılay istikametine seyir halindeyken plakası alınamayan bir araç tarafından sıkıştırıldı. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden Aydın’ın otomobili, orta refüje çarpıp takla attı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla aracından çıkarılan sürücü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Reklam
Reklam

“ALLAH'TAN ÇOCUĞUM YANIMDA YOKTU”

Ayakta tedavi edilen Aydın, seyir halindeyken bir aracın kendisini sıkıştırdığını ve otomobilin kontrolünü kaybettiğini ifade etti. Otomobille takla attığını belirten Aydın, “Allah’tan çocuğum yanımda yoktu. Ama o adam bulunacak” şeklinde konuştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: