Bayan tuvaletinde gizli kamera bulundu

KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki bir işhanının bayanlar tuvaletinde gizli kamera bulundu. Olayla ilgili olduğundan şüphelenilerek polis tarafından gözaltına alınan iki kişi savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gebze'nin İstanbul Caddesi Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi'nin hemen karşısında bulunan Başaranlar İşhanı'nın zemin katında bulunan bayan tuvaletinde gizli bir kamera bulundu. Alaturka tuvalet taşının hemen karşısındaki fayansın içine yerleştirilen gizli kamera, tuvalete giren bir bayan tarafından farkedildi. Olayın duyulması üzerine işhanına gelen polisler, esnaflarla birlikte gizli kamerayı duvardan çıkartarak el koydular. Gizli kameranın çıktığı duvar ise hemen esnaf tarafından sıvanarak tekrar kapatıldı.

Reklam
Reklam

İşhanı esnafının yanısıra zaman zaman Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin de kullandığı öğrenilen tuvalete konulan gizli kameranın, tuvalet taşının tam karşısına gelecek şekilde, yerden yaklaşık 20 cm yüksekliğe monte edildiği görüldü. Olayı araştıran Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ekipleri, işhanında biri elektronikçilik yapan iki kişiyi sorgulamak üzere gözaltına aldı. Sorgularını müteakip savcılığa sevk edilen zanlılar serbest bırakıldı. Polis, bu arada bazı şüpheli esnafın bilgisayarlarına da el koyarak, görüntülerin kaydedilip kaydedilmediğini inceliyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya ise devam ediliyor.