''Bayan voleybolcularımız bir çok ilki başarmıştır''

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bayan Voleybol Milli Takımı oyuncularının bir çok ilke imza attığını belirterek, "Bana göre Türkiye, gelecek Dünya şampiyonasının favorisidir" dedi.

Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nı izlemek üzere gittiği Japonya'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mehmet Atalay'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Bayan voleybolcuların yarın ABD ile yapacakları maça doktorların izin vermesi durumunda gitmek istediğini belirten Atalay, "Kendimi iyi hissediyorum. Bu maçı izlemek için doktorlarla görüşeceğim. Zaten kafileyle birlikte Türkiye'ye döneceğim" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Bayan voleybolcuların Dünya şampiyonasında bir çok ilke imza attığını kaydeden Atalay, şunları söyledi:

"İlk kez Dünya şampiyonasına katıldılar. İlk kez ilk turu geçme, ilk kez ikinci turu geçme, ilk kez Dünya çapında 10 takım arasına girmeyi başardılar. Ülkem adına hepsine teşekkür ediyorum. Bu takım gelecek Dünya şampiyonasının favori takımı olmuştur."

-DEPREMİ HİSSETMEDİK-
Japonya'nın kuzeyinde Kuril Adaları'nda, bugün meydana gelen 8.1 büyüklüğündeki depremi hissetmediklerini belirten Atalay, başka bir yerde olan milli takım yöneticileriyle de görüştüm, onlar da hissetmemişler. Korkulacak, endişe edilecek bir durum söz konusu değil" diye konuştu.