Bayanlar Futbol Takımı Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, U-17 Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.Yeşiltepe Stadı’nda antrenör Cafer Aypan yönetiminde çalışan takımda...

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, U-17 Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşiltepe Stadı’nda antrenör Cafer Aypan yönetiminde çalışan takımda bayan sporcular, kondisyon çalışmalarının yanı sıra taktik ağırlıklı çift kale maç yapıyor. Bayram sonrası U-17 Ligi’nde mücadele edecek olan takım, ligin başlangıç tarihine kadar hazır hale gelme için yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren takımın teknik sorumlusu Cafer Aypan, iyi bir altyapı oluşturduklarını belirterek, zamanla değişik kategorilerde mücadele edeceklerini dile getirdi. Taktik ağırlıklı çalışmalarla sporcuları müsabakalara hazır hale getirmek istediklerini kaydeden Aypan, “Yaklaşık 1 aydır çalışmalarımıza başladık. Şuan için çalışmalarımız çok iyi gidiyor. 30’a yakın sporcumuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk etapta bayram sonrası U-17 Ligine katılımımız olacak. Onun akabinde de deplasmanlı 2. Lig’e katılacağız. Zaman ilerledikçe değişik kategorilerde de mücadele edeceğiz. Bunun yanında altyapımızı da güçlendireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Doğan Çelebi ise, kuruluş aşamasının tamamlanmasının ardından takımla ilgili diğer çalışmalara yoğunlaştıklarını ifade etti. Çelebi, Bayanlar 2. Lig’de mücadele edeceklerini belirterek, “2. Lig müsabakaları öncesinde U-17 Ligi’nde mücadele edeceğiz. Bunun için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hiçbir eksiğimiz yok. 15-16 yaş sporcu grubumuz oldukça fazla ve bunu değerlendirmek istiyoruz. Sporcularımızın maç deneyimi kazanması adına bu liglere katılacağız” dedi.

Malatya kamuoyundan destek beklediklerini kaydeden Çelebi, “Aslında çok büyük bir beklentimiz yok. Çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Kızlarımızın daha iyi yerlerde olması için çok küçük maddi beklentilerimiz var. Eğer destek olursa bizim adımıza çok iyi olacak. Destek göremesek de, biz elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Çelebi, Malatya İnönü Üniversitesi yönetiminin kendileriyle yakından ilgilendiklerine de dikkat çekerek, takımın maçlarını İnönü Üniversitesi sahasında oynayacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: