Bayanlar Hentbol Süper Kupası'na Doğru

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Bayanlar Hentbol Süper Kupası müsabakasının Kastamonu'da oynanacağını söyledi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Bayanlar Hentbol Süper Kupası müsabakasının Kastamonu'da oynanacağını söyledi. Çapraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan Antalya Muratpaşa Belediyesi ile lig ikincisi Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü arasında 3 Eylül'de Kastamonu Atatürk Spor Salonunu'nda Süper Kupa maçı oynanacağını anlattı. "Türk hentbol liglerinin en üst düzey müsabakasının Kastamonu'da oynanacak olması, ilimiz açısından spor kenti hedefi yolunda önemli adımların başında geliyor" diyen Çapraz, şöyle konuştu: "Bu bağlamda, Dünya Kupası grup eleme maçında A Erkek milli takımımızın kasım ayında Litvanya ile karşılaşacağı müsabakanın oynanacağı yer olarak da Hentbol Federasyonu, Avrupa Hentbol Federasyonuna Kastamonu'yu bildirdi. Bu konuda Avrupa Hentbol Federasyonunun cevabı bekleniyor. Havalimanının açılmasıyla kolay ulaşılabilir olmanın rahatlığı her alanda olduğu gibi sportif alanda da ilimize büyük katkı sağlayacaktır. Tabii ki Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde oynayan Araç Belediyespor'un katkısı da çok büyük." Çapraz, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün organizasyonların altından rahatlıkla kalkacağını düşündüğünü kaydederek, desteklerinden dolayı THF Başkanı Bilal Eyüpoğlu ile yönetim kuruluna, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'a ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz