Bayanlar Hentbol Süper Ligi

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ilk deplasman maçını 16 Eylül’de Süper Lig’in yeni ekibi Orduspor’la...

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ilk deplasman maçını 16 Eylül’de Süper Lig’in yeni ekibi Orduspor’la yapacak.

Bayanlar Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ligin 2. haftasında Orduspor ile karşılaşacak. 16 Eylül Pazar saat 15.00’da Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul ve Samsun Bölgesinden Mesut Ateş ile Kürşat Kef hakem ikilisi yönetecek.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, “Süper Lige sahamızda kazanarak iyi bir başlangıç yaptık. Muratpaşa Belediyespor’un hedefi daima şampiyonluktur. Rakibimiz karşısında etkili bir oyun oynayıp, Orduspor’u kendi evinde yenerek Antalya’ya galibiyet ile dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: