Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ne yükselen kulüptenvali Hacımüftüoğlu'na ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nden Süper Lig'e yükselen Ardeşen Gençlik Spor Kulübü yönetici ve sporcuları Rize Valisi Seyfullah

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nden Süper Lig'e yükselen Ardeşen Gençlik Spor Kulübü yönetici ve sporcuları Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, Kulüp Başkanı Rauf Oğuz ve beraberindeki sporcularla Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret ederek kupayı Vali Hacımüftüoğlu'na verdi.

Bayanların spordaki başarısının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Hacımüftüoğlu, "Bir ilçenin spordaki başarıları beni mutlu etmiştir. Bunu bize, şehrimize hediye ettiğiniz için emeği geçen antrenörlere, yöneticilere, iş adamlarına teşekkür ediyorum. Özellikle takımın fırtına oyuncuları gencecik kız evlatlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bize düşen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra daha büyük destekle yanlarında olmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Hentboldaki başarının hafta sonu da futbolda yaşanmasını istediğini ifade eden Hacımüftüoğlu, "Çaykur Rizespor'u da inşallah hafta sonu TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme sevincini yaşayacağız. İki Süper Lig'e yükselme sevincini hep birlikte yaşarız. Bir ilin adının duyurulmasında sporun önemi çok büyüktür. İlk adımı kızlarımız attı, ikinci adımı futbolcularımızdan bekliyoruz" diye konuştu.

Hacımüftüoğlu, sporcuların maddi kazanç sağlayabileceklerini ancak yüksek öğrenimlerini tamamlayarak eğitimli, başarılı, örnek gençler, sporcular olmalarını istedi.

Hacımüftüoğlu, oyuncu ve antrenörleri cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: