Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne Terfi Maçları

Alanya'da yapılan Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne terfi maçları sona erdi.

Alanya'da yapılan Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne terfi maçları sona erdi.

Türkiye Voleybol Federasyonunca Atatürk Spor Salonunda yapılan Voleybol 2. Lig final müsabakaları sonucunda Salihli Belediyesi'ni 3-0 yenen Çanakkale Belediyespor ile Karşıkaya'yı 3-2 mağlup eden Halkbank Gazi Üniversitesi, grubu ilk 2 sırada tamamlayarak Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi.

Bu arada Halkbank Gazi Üniversitesi ile Karşıyaka arasında yapılan müsabaka sırasında iki takım taraftarları arasında tartışma çıktı. Olaylar nedeniyle maça bir süre ara verildi.

Reklam
Reklam

Polisin olaya müdahale ettiği sırada bazı taraftarların sahaya su şişesi atması üzerine Karşıyakalı taraftarlar salondan çıkarılmak istendi. Bunun üzerine polis ile Karşıyakalı taraftarlar arasında arbede yaşandı. Olaylar, Karşıyakalı taraftarların salondan çıkarılmasının ardından sona erdi.

Yaklaşık yarım saat ara verilen maç, Halbank Gazi Üniversitesi'nin 3-2 galibiyeti ile tamamlandı.

Maçların ardından düzenlenen törenle Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne yükselen Çanakkale Belediyespor ve Halbank Gazi Üniversitesi'ne kupaları verildi.

Muhabir: Mustafa Kurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: