Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Salihli Belediyespor, pasör Duygu Düzceleri ve smaçör Filiz Özgür...

Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Salihli Belediyespor, pasör Duygu Düzceleri ve smaçör Filiz Özgür ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Vakıfbank’ta forma giyen pasör Duygu Düzceleri ve daha önce Bakü İktisat, Yeşilyurt, Ereğli Belediyespor ve Karşıyaka'da oynayan smaçör Filiz Özgür'ü kadrolarına dahil etmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Gürsel Tuncer, "Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Manisa'nın 2. Ligde mücadele eden tek takımı. Şu anda takımız lider konumunda ve emin adımlarla birinci ligi doğru ilerliyoruz. Hedefimiz şampiyon olup terfi maçlarına katılabilmektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: