Bayanlar Voleybol3. Ligi

Bayanlar Voleybol 3. Ligi takımlarından Bursaspor'un antrenörü Özlem Özkan, 3-0 biten Esspor maçına ilişkin, "Zaman zaman hata yapmamıza rağmen maçı

Bayanlar Voleybol 3. Ligi takımlarından Bursaspor'un antrenörü Özlem Özkan, 3-0 biten Esspor maçına ilişkin, "Zaman zaman hata yapmamıza rağmen maçı kazanmayı bildik" dedi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk sete iyi başlamalarına karşın savunma blokları ve servis atışlarında yaptıkları hatalar nedeniyle, rakibin oyuna ortak olduğunu, buna karşın seti üstün bitirmeyi başardıklarını söyledi.

İkinci ve üçüncü sette taraftarlarının da desteğiyle daha iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Özkan, "Zaman zaman hata yapmamıza rağmen maçı kazanmayı bildik. Kendi sahamızda ve taraftarımız önünde kazandığımız için mutluyuz. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerine ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bursaspor'a yakışır bir şekilde centilmence mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ömer Ercan / Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: