Bayanlara Bilgisayar Sertifikaları Verildi

Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi tarafından 39 bayana bilgisayar sertifikası verildi.

Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi tarafından 39 bayana bilgisayar sertifikası verildi.

Yapılan sertifika törenine Gençlik ve Kültür Evi sorumluları ve kursiyerler katıldı. Bilgisayar kullandıkları günden bu yana yaşamlarında birçok değişikliklerin oluştuğu ifade eden kursiyer bayanlar bu tür programların her zaman yapılması gerektiğini bir nebzede olsa bayanlar için bu tür etkinliklerin sürekli yapılması gerektiğini belirttiler.

Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi Sorumlusu Yeşim Çelik Süzer, "Ulusalda ilk olarak bu bayanlara yönelik bu program Adıyaman Gençlik ve Kültür evi tarafından başlatıldı. Bu programın amacı ülkemizdeki kadınların biraz daha kendilerini geliştirmeleri için bir fırsat aslındı. Burada bilgisayar kullanımı, internet kullanımı daha iyi geliştire bilmesi aynı zaman'da girişimcilik ruhunu kazana bilmesi için katkı sağlamak amaçlı bu program uygulanmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra 39 kursiyere Süzer tarafından bilgisayar sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: