Bayanların idmanında doğum günü sürprizi

Dünya şampiyonasının hazırlıklarının 3. etap kamp çalışmalarını istanbul’da sürdüren bayan güreş milli takımı hazırlıklarına hız...

Dünya şampiyonasının hazırlıklarının 3. etap kamp çalışmalarını istanbul’da sürdüren bayan güreş milli takımı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.
Ahmet Cömert Spor Salonu'nda bugün yapılan antremanda 55 kiloda mücadele edecek sporcumuz Leyla Metin’e takım arkadaşları idman sonrası sürpriz yaparak doğum günü kutlaması yaptı.
Arkadaşlarının bu sürprizi karşısında büyük heyecan ve mutluluk yaşayan Leyla Metin duygulu anlar yaşadığı konuşmasında takım arkadaşlarına tek tek teşekkür ederek, “Umarım bu güzel görüntü, bu sevinç gözyaşları dünya şampiyonasında da devam eder, ülkeme büyük bir sevinç yaşatıp, ilk kez bayanlarda olimpiyatlarda ülkemizi temsil etme hakkı elde ederiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz