Bayat Ekmekler Yeniden Hayata Döndü

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümü öğrencileri tarafından bayat ekmekler topluma yeniden kazandırıldı.Topluma...

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümü öğrencileri tarafından bayat ekmekler topluma yeniden kazandırıldı.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi için yapılan projede öğrenciler, bayat ekmeklerin israf edilmemesi gerektiğini belirterek, halkı bayat ekmeklerle neler yapılabileceği konusunda bilgilendirmek amaçlı bayat ekmekle çeşitli ev yemekleri yaptılar.

Yaptıkları yiyecekleri stantlarında sergileyen öğrenciler halkın ilgisini de üzerlerine topladı. Amaçlarının ekmek israfını önlemek olduğunu belirten öğrenciler, bayat ekmeklerden yaptıkları börek, tatlı, pizza, kurabiye, revani ve köfteyi Hendek halkına ücretsiz olarak dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: