Baybatur, Adaylarla Toplantı Yaptı

MANİSA (AA) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Bu seçimler iktidara geldiğimiz seçimlerden çok daha önemli" dedi.

MANİSA - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Bu seçimler iktidara geldiğimiz seçimlerden çok daha önemli" dedi. Baybatur, merkez ve ilçe belediye başkan aday adaylarıyla bir toplantı yaptı. Seçimler öncesi kırgınlık ve küskünlük olmaması gerektiğine işaret eden Baybatur, zafer ve başarının AK Parti’nin olacağını vurgulayarak, yerel seçimlerin AK Parti’nin iktidara geldiği 2003 tarihindeki seçimlerden daha önemli olduğunu vurguladı. Özellikle aday adaylarının nefsi duygular içinde olmaması gerektiğini kaydeden Baybatur, şunları söyledi: "Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bu seçimler iktidara geldiğimiz seçimlerden çok daha önemlidir. Bizim için en önemli seçimler olacak. Nefsi duygularımıza değil birliğimize sahip çıkacağımız gündür. Aday adayları içinde aday olmadığı için üzülen arkadaşlarımız elbetteki vardır. Ancak bunları geride bırakıp aday arkadaşlarımıza el birliğiyle destek verme günüdür. Bize düşen bu çalışmalarda bu önümüzdeki hassas dönemde çok yoğun ve sıkı çalışma zamanıdır." Toplantıda konuşan AK Parti Manisa milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi de kimsenin nefsine yenik düşmemesi gerektiğini ifade etti. AK Parti Manisa milletvekilleri Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ'da birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: