Baybatur İlçe Ziyaretlerinde Başkan Ergün'e Yüklendi

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Turgutlu ve Saruhanlı ilçe ziyaretleri sırasında Manisa Belediye...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Turgutlu ve Saruhanlı ilçe ziyaretleri sırasında Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yüklendi.

Turgutlu'da partililerle ve delegelerle bir araya gelen İl Başkanı Baybatur, 16 ilçenin tamamında AK Partili

belediyelerin olacağını söyledi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de göndermede bulunan Baybatur, Ergün'ün Manisa'ya hizmet yapamadığını öne sürdü. İl Başkanı Baybatur, Ergün'e önce Turgutlu'yu ardından Saruhanlı'yı ziyaret etmesini önerdi. Turgutlu'nun ardından Saruhanlı'ya geçen İl Başkanı Baybatur ve yönetim kurulu üyeleri burada Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı İlçe Başkanı Fahrettin Ayçiçek ile partililer tarafından karşılandı. Baybatur, "AK Parti ailesi, 20 Mayıs'ta yapılacak olan kongre bizim düğünümüzdür. Hepinizin desteğini ve kongrede buluşmamız için davet ediyorum. Bizler AK Parti olarak bu kongreye değil, önümüzdeki seçimlere hazırlanıyoruz. Bizim için önemli olan millete hizmettir. Millete hizmet etmek için önümüzdeki seçimleri kazanmak için çok çalışmalıyız. Manisa büyükşehir belediyesi ve 16 ilçemizin belediye başkanlıklarını kazanmalıyız. Kazanmalıyız çünkü bunun için sebeplerimiz var. Bakın Manisa Belediyesi'ne 3 yıldır çiçek böcekten başka bir çivi çakamadılar. Birde bizim ilçe belediyelerimize bakın Turgutlu'ya bakın Soma'ya bakın Saruhanlı'ya. Ben buradan Cengiz Ergün'ü Turgutlu ve Saruhanlı'yla davet ediyorum gelsin buradaki hizmetleri görsün. Saruhanlı Belediyesi'nin yaptığı bu sosyal tesisleri görsün. Turgutlu'daki Irlamaz Deresi'nin yanındaki yapılan hizmetleri görsün. AK belediyeciliğin nasıl yapıldığını öğrenmiş olur. 'Manisa Değişiyor' demekle değişmiyor. Hizmet yaparsan değişiyor. Üç yıl içinde Manisa'yı 10 yıl geriye götüren Cengiz Ergün gelsin Saruhanlı'yı bir görsün. Bütün ilçe belediyelerimiz Manisa'nın çok ötesinde ilerisinde bir gelişime yaşıyor. Oysa Manisa merkez yerinde sayıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: