Baybatur'dan Kula Ve Selendi'ye Ziyaret

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ilçe gezilerini Selendi ve Kula ile sürdürdü.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ilçe gezilerini Selendi ve Kula ile sürdürdü.

AK Parti 4. Olağan Kongresi öncesi İl Başkanı Murat Baybatur, Selendi ve Kula ilçelerinde yaptığı delege ziyaretlerinden partililere yönelik yaptığı konuşmada hedefi yineledi ve 2014 yılında yapılacak olan seçimleri işaret etti. Yoğun katılımın yaşandığı Kula'daki toplantı AK Parti İlçe binasında gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Nejat Gülmez açılış konuşmasını yaparak Baybatur'a tam destek vereceklerini vurguladı. Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "Bizler Kula olarak birlik ve beraberlik içerisinde Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Bugüne kadar belediye meclis üyelerimizle il genel meclis üyelerimizle parti yönetimimizle ve partililerimiz ile birlikte sizinle birlikte yürüdük bugünden sonrada birlikte yürüyeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ise 20 Mayıs'ta yapılacak olan kongrenin ardından partililerin 2014 yerel seçimlerine hazırlanmalarını istedi. Kula'da yapılan yerel seçimlerde AK Partili Belediye Başkanı Selim Aşkın'ın seçildiğine dikkat çeken Baybatur, AK Partili Belediye Başkanlarının hizmet kalitesinin o şehirleri ve ilçeleri dünya standartlarına yükselttiğini söyledi. Baybatur, "Bundan sonraki tek hedefimiz 2014 yerel seçimleri ardından 2015 genel seçimler ve bunlarla birlikte ülkemizi gelecek yıllara taşıyacak hizmetlere imza atmak. AK Parti hükümeti nasıl ülkemize hizmet veriyorsa, AK Partili belediyelerde bulundukları şehirlere ve beldelere güzel hizmetler yapıyor. Bunun için Manisa'nın 16 ilçesinde ve Manisa büyükşehir belediye başkanlığını kazanarak, Manisa'nın semalarından AK Parti'nin bayrağını dalgalandıracağız. Her geçen gün AK Parti olarak oylarımızı artırıyoruz ve artırmaya devam edeceğiz" dedi.

Baybatur ve beraberindeki partililer, toplantının ardından bir süre delegelerle sohbet ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz